Catacombe 13 september in première


Nieuwe thriller van de makers van 'Rabat' en 'Wolf' waarin het lot van profvoetballer Jermaine Slagter en supporter Rafael onlosmakelijk verbonden raken als zij zich inlaten met de duistere krachten van de voetbalwereld.

In de duistere thriller Catacombe vecht profvoetballer Jermaine Slagter in de kelder van het betaalde voetbal om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Wanneer zijn hardnekkige gokverslaving hem verder in het nauw drijft, dreigt zijn leven hem door de vingers te glippen.

Scenario Victor D. Ponten en Mustafa Duygulu
Regie Victor D. Ponten
Productie New Amsterdam
Omroep NTR

De film is gemaakt in het kader van het filmproject De Oversteek, een samenwerking tussen Nederlandse Publieke Omroep, Nederlands Filmfonds, Mediafonds en CoBO om aanstormend talent een kans te geven een persoonlijke, eigenzinnige en artistieke speelfilm met internationale potentie te maken.

Eerdere edities leverden onder meer de volgende films op: Out of Love van Paloma Aguilera Valdebenito, Waldstille van Martijn Maria Smits, Nena van Saskia Diesing, Gluckauf van Remy van Heugten, Infiltrant van Shariff Korver, Wolf van Jim Taihuttu, A Long Story van Jorien van Nes, De Ontmaagding van Eva van End van Michiel ten Horn en Hemel van Sacha Polak.

Meer over de film