KICK-OFF webserieregeling NPO-fonds voor beginnende makers op vrijdag 19 februari via Zoom


Heb jij een plan voor een webdramaserie en interesse in onze scenarioregeling met workshop? Schuif dan vrijdag 19 februari van 10:30 tot 12:00 aan via Zoom!

Op vrijdag 19 februari van 10:30 tot 12:00 ontmoet je via Zoom het fonds en de omroepen en hoor je meer over de webserieregeling en het workshoptraject dat daarbij hoort.

Programma 19 februari

Aanvang 10:30

Aanmelden

Je kunt je nu alvast aanmelden via npofonds@npo.nl ovv ’19 februari’, je ontvangt dan tijdig een link voor de Zoommeeting in je mail.
Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je op de dag zelf de Zoomlink vinden op npo-fonds.nl.
Heb je nu al vragen? Mail ons op npofonds@npo.nl

Webserieregeling – scenario met workshoptraject

Deze talentontwikkelingsregeling is opgezet voor teams (2-6 personen) die hun plan voor een sterk en eigentijds verhaal voor het web, en voor de NPO3-doelgroep van 13-25 jaar, willen ontwikkelen.

Het team bestaat uit voornamelijk beginnende makers (scenario/research, regie, montage, production design, acteur, camera, productie, e.a.). Beginnende makers zijn voor ons makers die een eerder werk hebben gemaakt (film/video, commercials, videoclips, andere producties) of een av-opleiding hebben.

In het workshoptraject dat aan deze regeling vast zit, komen alle deelnemers drie weekenden in de periode van mei/september samen. De workshop is gericht op inspiratie, verdieping en uitwisseling, en er wordt ingezoomd op de unieke kenmerken en mogelijkheden van webseries en deze specifieke vorm van storytelling.

De deadline voor indiening is op dinsdag 16 maart.

Lees hier alles over de Webserieregeling – scenario met workshoptraject