Circus Noël


De twaalfjarige Karo reist stiekem mee met haar vrienden Tonie en Victor van het in de problemen geraakte Circus Noël.  Kunnen Karo en haar vriendjes het circus redden? Filmversie van de gelijknamige succesvolle jeugdserie, met rollen voor Tygo Gernandt, Nina Houston en Luna Wijnands.

Karo is weggelopen van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival.

Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar. Karo dreigt zelfs haar nieuwe circusfamilie te verliezen. De kinderen zetten alles op alles om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken?

Rein Hofman is te zien als circusdirecteur Pedro Canelli, Rick Paul van Mulligen is clown Maaiko en Tygo Gernandt speelt de broer van circusartiest Iwan, waarmee hij in het verleden de legendarische act De Horse Boys vormde. YouTuber Nina Houston maakt haar acteerdebuut als Bobby, het nichtje van Karo.

De speelfilm is een vervolg op de gelijknamige televisieserie. Kijk de televisieserie Circus Noël terug via NPO Start

AVROTROS – woensdag 17 april 2019

 

Affiche Circus Noël

Affiche Circus Noël

Meer informatie


Duur 90 minuten
Genre Speelfilm
Jaar 2019
Omroep AVROTROS
Producent Phanta Basta! BV
Scenario Anjali Taneja
Regie Dennis Bots
Acteurs Ellis van den Brink, Jordy Schaap, Karlo Severdija, Luna Wijnands, Rein Hofman, Rick Paul van Mulligen, Rosa Reuten, Samuel Beau Reurekas, Steye van Dam, Tommy van Lent, Tygo Gernandt