Kerststerren 2011

Zangeres Edsilia Rombley en de acteurs Jack Wouterse, Lieke van Lexmond en Mimoun Oaïssa zijn te zien bij KRO Kerststerren, het grootse kerstspektakel van de KRO op Paleis Soestdijk.

Edsilia zingt het nummer ‘When you believe’ in een duet met Do. Jack, Lieke en Mimoum nemen de kijker mee in het kerstverhaal van Herodes. Tussen de Kerstnummers die voor Paleis Soestdijk worden gezongen, wordt geschakeld naar de vertrekken binnen in het paleis. Daar, in de, Koninklijke vertrekken wordt het kerstverhaal verteld vanuit het oogpunt van Koning Herodes. Stap voor stap ontspint het Kerstverhaal zich. We maken kennis met Herodes (Jack Wouterse), zijn vrouw Marianne (Lieke van Lexmond) en zijn adjudant Marcus (Mimoun Oaïssa). Het kerstverhaal krijgt hiermee een heel andere dimensie en komt tot leven in de vorstelijke vertrekken van Paleis Soestdijk. Hartverwarmend kerstconcert met unieke duetten.

Eerder maakte de KRO bekend dat Jeroen van der Boom, Ellen ten Damme, Do en Martin Buitenhuis mee doen aan dit bijzondere kerstspektakel. Met het statige paleis op de achtergrond brengen de artiesten populaire kerstnummers en verrassende popsongs onder leiding van Cor Bakker en zijn orkest. Tijdens dit hartverwarmende concert treden de artiesten niet enkel solo op maar vormen zij voor deze gelegenheid speciale kerstduo’s. Zo ontstaan unieke duetten die anders nooit te zien zijn.

KRO – zaterdag 24 december 2011

Meer informatie

Duur
65 minuten
Genre
Podium
Jaar
2011
Omroep
KRO-NCRV
Producent
Eye2Eye Media
Scenario
Regie
Acteurs