Marokkaanse bruiloft


Als de veelbelovende advocate Yasmine zich openstelt voor de liefde, vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien de twijfels. Hoe weet Yasmine zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

AVROTROS – donderdag 2 juni 2022

Affiche Marokkaanse Bruiloft

Affiche Marokkaanse Bruiloft

Meer informatie


Duur 118 minuten
Genre Speelfilm
Jaar 2022
Omroep AVROTROS
Producent Nijenhuis & Co
Scenario Aliefka Bijlsma, Mina El Hannaoui
Regie Johan Nijenhuis
Acteurs Esma Abouzahra, Liza Sips, Mohammed Chaara, Nora El Koussour, Pip Pellens, Tjebbo Gerritsma, Walid Benmbarek, Ciraj Amalal, Fatima Khanfour, Omar Addahaf, Numidia el Morabet, Nabil Aouled Ayadi, Soumaya Ahouaoui