Mijn vader is een detective: The Battle


Derde film uit de reeks Mijn vader is een detective. We leven in een tijd dat iedereen beroemd wil worden. Hoe ver ga jij om te winnen?

Sam, Sterre, Ortwin en Mara zijn zelfbewuste jongeren en detective Max (Chris Geel) wordt handiger in het alleenstaande vaderschap. Zelfs zijn ex-vrouw, Femke, begint hem te waarderen, al blijft ze zijn werk gevaarlijk vinden. Zeker als de wraakzuchtige criminele Hadewij een mislukte aanslag op hem pleegt, waarna hij tijdelijk in een rolstoel belandt.

Terwijl Max tot zijn grote vreugde verzorgd wordt door Femke, en tot zijn ergernis bewaakt wordt door een vraatzuchtige, zwangere agente, strijden de jongeren met hun bandje mee in de Poptalent tv-show Topstars. Ze belanden vooral door Ortwins kwaliteiten in een steeds feller wordende competitie waarvan sommigen vermoeden dat die niet eerlijk verloopt. Als Ortwin vlak voor de finale in gevecht raakt met kanshebber Marty en daarna spoorloos verdwijnt, roept zijn vader de hulp in van Max.

TROS – woensdag 10 oktober 2012

Affiche Mijn vader is een detective - The Battle

Affiche Mijn vader is een detective – The Battle

Meer informatie


Duur 82 minuten
Genre Speelfilm
Jaar 2012
Omroep AVROTROS
Producent A’dam Films
Scenario Zebi Damen
Regie Will Wissink
Acteurs Beau van Erven Dorens, Cees Geel, Ellen ten Damme, Jasmin Pasteuning, Rick Mackenbach, Tara Hetharia, Tjeerd Melchers