SpangaS op Survival


Actiefilm naar de jeugdserie Spangas, waarin scholieren tijdens hun survivalweek in de Ardennen ook lessen voor het leven leren. Geregisseerd door debuterend speelfilmregisseur Diede in ’t Veld.

De scholieren van het Spangalis College verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en gaan op werkweek naar de Ardennen. Onder leiding van docent Jochem en Miss Madge (docente Engels) voeren de leerlingen in teams opdrachten uit met als hoogtepunt een zware dropping aan het eind van de week. De onderlinge verwikkelingen staan een soepele samenwerking in de weg. Hebben de scholieren zich het verloop van deze week iets te rooskleurig voorgesteld? Tijdens een zeer spannende reddingsactie worden de zaken op scherp gezet en ontdekt iedereen wat hij waard is.

NCRV – zondag 27 september 2009

Affiche SpangaS op survival

Affiche SpangaS op survival

Meer informatie


Duur 90 minuten
Genre Speelfilm
Jaar 2009
Omroep KRO-NCRV
Producent NL Film
Scenario Anya Koek, Pieter Bart Korthuis
Regie Diede in ‘t Veld
Acteurs Chemseddine Amar, Fatma Genç, Felix Burleson, Gaby Blaaser, Gaby Milder, Jasper Gottlieb, Judy Doorman, Kimberly Klaver, Marius Gottlieb, Mounira Hadj Mansour, Pepijn van Halderen, Roos Smit, Sebastian Wulff, Steef Hupkes, Talisia Misiedjan, Tim Murck, Titia Hoogendoorn, Vincent Moes, Yamill Jones