Uitmarkt 2015

Uitmarkt 2015 – De Opening

Liveverslag van de Uitmarkt in Amsterdam met een culturele vooruitblik. Met muziek, dans, theater, cabaret, aanstormend talent en heel veel fragmenten uit nieuwe voorstellingen. Live vanaf het Museumplein het openingsprogramma. Een opwindende mix van cabaret, dans en muziekoptredens: Kleinkunst van Paul de Leeuw met een hommage aan zijn jeugdidool Robert Long. Popmuziek van Kenny B., bekend van zijn nummer 1-hit Parijs. Cello8tet Amsterdam bezorgt kippenvel met een stuk van Philip Glass. Er is aandacht voor cabaret met Van der Laan en Woe. Acrobatiek van de Ashton Brothers en een heus housefeest van het Groningse dansgezelschap Club Guy & Roni. Verder een betoverend optreden van Kim Hoorweg & Robin Nolan Trio. En De Jeugd van Tegenwoordig zet de Uitmarkt op z’n kop met hun nieuwste single en oude hits. Dit allemaal onder begeleiding van de meest swingende bigband van Nederland, New Cool Collective.

Kijk Uitmarkt 2015 – De Opening terug via NPO Start

Uitmarkt 2015 – Live

Vanaf het Museumplein in Amsterdam blikt Cornald Maas vooruit op het komende culturele seizoen. Te gast zijn Sjors van de Panne, Liesbeth List, Vincent van der Valk, Victor Löw, Axel Rüger, Simone Kleinsma en Frank Houtappels. Paul de Leeuw, Hanna Verboom en Özcan Akyol geven je theater-, film- en literatuurtips voor het komende seizoen.

Kijk Uitmarkt 2015 – Live terug via NPO Start

Uitmarkt 2015 – Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de sfeervolle Musical Sing-a-Long, het grootste musical-meezingspektakel op de Nederlandse televisie. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor producties als The Bodyguard, Grease, Billy Elliot de Musical, Meisje met het rode haar, Jesus Crist Superstar en Willem Ruis – De show van zijn leven. Als altijd weer onder begeleiding van het voltallige Metropole Orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Kijk Uitmarkt 2015 – Musical Sing-a-Long terug via NPO Start

AVRO, NTR – vrijdag 28 augustus t/m zondag 30 augustus 2015

Meer informatie

Duur
140 minuten
Genre
Podium
Jaar
2015
Omroep
AVROTROS, NTR
Producent
NTVF - Uitmarkt - AVRO
Scenario
Regie
Acteurs