Verliefd op Ibiza

Romantische komedie rondom vier Nederlanders op Ibiza. Bij een optreden van DJ Armin van Buuren komen deze tot een hoogtepunt. Vervolg op Costa! en Volle maan.

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourbruiloft te organiseren dan juist daar? Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful.

Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevin’s moeder Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is. De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat haar hart op hol slaat…

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 55e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak de grote afwezige Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi wordt verleid. De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

TROS – donderdag 31 januari 2013

Kijk Verliefd op Ibiza terug via NPO Start

Affiche Verliefd op Ibiza

Affiche Verliefd op Ibiza

Meer informatie

Duur
111 minuten
Genre
Speelfilm
Jaar
2013
Omroep
AVROTROS
Producent
2Houses
Scenario
Annelou Verboon, Maarten Lebens, Tijs van Marle
Regie
Johan Nijenhuis
Acteurs
Jan Kooijman, Johan Nijenhuis, Kim Feenstra, Kimberly Klaver, Sanne Vogel, Willeke van Ammelrooy