Wat is dan liefde

In Wat is dan liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen.

Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwtDaar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter.

De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Wat is dan liefde gaat op donderdag 17 oktober in première.

BNNVARA – donderdag 17 oktober 2019

Kijk Wat is dan liefde terug via NPO Start

Affiche Wat Is Dan Liefde

Affiche Wat Is Dan Liefde

Meer informatie

Duur
103 minuten
Genre
Speelfilm
Jaar
2019
Omroep
BNNVARA
Producent
KeyFilm
Scenario
Dorien Goertzen
Regie
Aniëlle Webster
Acteurs
Anneke Blok, Elise Schaap, Jan-Paul Buijs, Maarten Heijmans, Maike Meijer, Michiel Romeyn, Teun Luijkx